/// Εναλλακτική Θέρμανση

εναλλακτική θέρμανση

Εναλλακτική Θέρμανση – η δική μας προσέγγιση

Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει όλους μας στην αναζήτηση νέων μεθόδων θέρμανσης γνωστών και ως εναλλακτική θέρμανση. Ωστόσο η επιλογή του κατάλληλου συστήματος πρέπει να είναι αποτέλεσμα μιας εμπεριστατωμένης ενεργειακής μελέτης που θα αφορά τις ιδιαιτερότητες κάθε κατοικίας.

Το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας που επιτυγχάνεται με την εναλλακτική θέρμανση, ο χρόνος ζωής του προϊόντος  μαζί με τις εγγυήσεις του και ο χρόνος απόσβεσης του κόστους του, θα πρέπει να αποτελούν τα βασικά κριτήρια για να επιλέξουμε το σωστό σύστημα θέρμανσης για τον χώρο μας.

Λύσεις ευκαιριακές, χωρίς κατάλληλη μελέτη δεν αποτελούν σωστές λύσεις θέρμανσης με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληρώνουμε πολύ περισσότερα χρήματα, χωρίς τελικό όφελος. Τέλος ας μην ξεχνάμε πως το κάθε σύστημα θέρμανσης έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία θα πρέπει να αντιπαραβληθούν με τις ιδιαιτερότητες της κατοικίας αλλά και των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Η εναλλακτική θέρμανση απαιτεί επιστημονική μελέτη

Η Smart Eco με εμπειρία 17 ετών σε εφαρμογές για εναλλακτική θέρμανση σε όλα τα επίπεδα κατοικίας (μονοκατοικία, πολυκατοικία) εγγυάται την σωστή μελέτη και εγκατάσταση, την συντήρηση του συστήματός σας (after sales) αλλά και την εκπαίδευσή σας για την μεγιστοποίηση των εγγυήσεων του κάθε συστήματος αλλά και την επίτευξη υψηλών ποσοστών εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι ενεργειακοί επιθεωρητές της εταιρίας αφού διενεργήσουν αυτοψία στο χώρο σας, καταγράφουν τις ανάγκες σας,  την υφιστάμενη κατάσταση του χώρου σας (κέλυφος και συστήματα θέρμανσης), και σας παραδίδουν οικονομοτεχνική μελέτη με τις προτεινόμενες λύσεις καθώς και οικονομική ανάλυση με τον  χρόνο απόσβεσης της κάθε λύσης.

Η Smart Eco σε συνεργασία με τραπεζικούς ομίλους σας βοηθούν στη χρηματοδότηση του έργου σας. Έτσι η μηνιαία σας δόση μπορεί να προσαρμοστεί στο ποσό της εξοικονόμησης ενέργειας που επιτυγχάνετε.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον εδώ και οι ενεργειακοί επιθεωρητές της εταιρίας μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για μια αυτοψία στο χώρο σας. Η εναλλακτική θέρμανση προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο οικονομικά όσο και στο περιβάλλον.

Μέσα στο site μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για ολοκληρωμένες λύσεις  για εναλλακτική θέρμανση που σας προσφέρουν θερμική άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία.

Συστήματα εναλλακτικής θέρμανσης:

Καλέστε άμεσα το 210 93 55 825 για προσφορά!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!