/// Μονώσεις

Η κακή εφαρμογή και μελέτη της στεγάνωσης και θερμομόνωσης των δωμάτων είναι μια από τις κύριες αιτίες των προβλημάτων υγρασίας και της απώλειας της θερμικής ενέργειας των κατοικιών. Η δυσκολία έγκειται τόσο στην έλλειψη εξειδικευμένης γνώσης, όσο και στην αδυναμία υπολογισμού όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν τη μόνωση, όπως των ζωνών κλιματολογικών συνθηκών, της συνολικής επιφάνειας, του είδους του υποστρώματος ή του εμβαδού του κτιρίου.

Η μόνωση του δώματος σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας αποτελεί μια επένδυση στο κτίριο, που μεσοπρόθεσμα θα σας γλιτώσει από δαπανηρές επιπλέον επισκευές στεγάνωσης και θα σας προσφέρει οικονομία έως και 60% στην κατανάλωση ενέργειας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και σε συνδυασμό με την υψηλή μας εξειδίκευση εγγυόμαστε πλήρως την ασφάλεια και τη μακροβιότητα της κατασκευής. Οι πιστοποιημένες διαδικασίες, τα συνεχή σεμινάρια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και η χρησιμοποίηση ελεγχόμενων – πιστοποιημένων υλικών εξασφαλίζουν τόσο το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των συνεργείων μας, όσο και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η ενδελεχής μελέτη εγγυάται στο κτίριο την ενεργειακή του ταυτότητα, ένα πιστοποιητικό απαραίτητο πλέον και στη χώρα μας. Οι προδιαγραφές ποιότητας περιλαμβάνουν και ένα ευρύτατο συμβουλευτικό ρόλο πριν και μετά την περάτωση των εργασιών μόνωσης.

Η μόνωση είναι ένας από τους πιο ευαίσθητους τομείς στην οικοδομική δραστηριότητα και επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.

/// ΕΡΓΑ SmartECO

Μέσα από εξειδικευμένες μελέτες και πρότυπες μεθόδους ανάπτυξης και εφαρμογής ενεργειακών έργων, δίνει ποιοτικές λύσεις με το «κλειδί στο χέρι». Για να δείτε περισσότερα έργα κάντε κλικ εδώ.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!