/// Σπίτι Από Τον Ήλιο

Αν έχετε δικό σας οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έχετε την δυνατότητα να κατασκευάσετε μια κατοικία με βιοκλιματικό σχεδιασμό με οποιονδήποτε τρόπο κατασκευής εσείς επιθυμείτε (σκελετός μεταλλικός ή από σκυρόδεμα, τοιχοποιία με συμβατικά τούβλα ή με ytong, κ.λ.π.) Το κόστος μιας τέτοιας κατασκευής περίπου 100μ2 ανέρχεται σε 130,000€. Επιπροσθέτως σας δίνεται και η δυνατότητα μιας πιο οικονομικής αλλά εξίσου αξιόπιστης λύσης, των prokat κατοικιών.

Ποσοστό των χρημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή της βιοκλιματικής κατοικίας, μπορεί να σας τα προμηθεύσει ο ήλιος! Το ποσοστό αυτό είναι ανάλογο του μεγέθους της ηλιοφάνειας της κάθε περιοχής.

Για παράδειγμα, τοποθετώντας ένα οικιακό φωτοβολταϊακό σύστημα στην στέγη της υπό κατασκευή κατοικίας σας (που χωροθετείται σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας)  θα έχετε ένα εγγυημένο εισόδημα 4,000€ ανά έτος για τα επόμενα 25 έτη. Συνολικά δηλαδή 100,000€, ποσό που σας καλύπτει μερικώς (άνω του 50%) για την χρηματοδότηση της κατασκευής σας και του κόστους της εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών.

Ένα σημαντικό στοιχείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι, πως οι βιοκλιματικές κατασκευές έχουν ενεργειακή εξοικονόμηση άνω του 50% ν σε σχέση με τις συμβατικές κατοικίες, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα λειτουργικά έξοδα.

Αν δεν έχετε το απαιτούμενο κεφάλαιο θα μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε από τράπεζα με δάνειο 25ετίας η δόση του οποίου θα καλύπτεται μερικώς, από τα εγγυημένα έσοδα του φωτοβολταϊκού σας συστήματος.

Η SmartECO energy έχει πολυετή εμπειρία (από το 1990) στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών. Οι μηχανικοί μας είναι διαθέσιμοι να σας προσφέρουν έναν λεπτομερή σχεδιασμό της κατοικίας σας σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και να σας εκπονήσουν έναν αναλυτικό προϋπολογισμό κατασκευής έργου. Επίσης έχοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς σας εξασφαλίσουμε ένα χαμηλότοκο δάνειο με δόση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και τα έσοδα από τα φωτοβολταϊκό σύστημα.

Η SmartECO μπορεί να αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου (μελέτη – ανέγερση – εγκατάσταση) την κατασκευή της δική σας κατοικίας με οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα χωρίς την απαίτηση δικών σας κεφαλαίων.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!