/// Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Η κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (μπάνιο, πλύσιμο, κλπ) αντιπροσωπεύει ένα σοβαρό ποσοστό (περίπου 10-15%) επί της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας στα κτίρια (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αθλητικά κέντρα, κλπ)

Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης χρησιμοποιούνται κυρίως πετρέλαιο ή φυσικό αέριο (μπόϊλερ συνδεδεμένο με λέβητα), ηλεκτρισμός (ηλεκτρικός θερμοσίφωνας) και Ηλιακή Ενέργεια (Ηλιακοί θερμοσίφωνες ή Κεντρικά Ηλιακά Συστήματα).

Οι τεχνικοί της SmartECO είναι στην διάθεσή σας για να σας εκπονήσουν μια πλήρη μελέτη για την επιλογή του κατάλληλου ηλιακού θερμοσίφωνα που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας καθώς και για τεχνικές χρήσιμες για την πλήρη αξιοποίηση της ενέργειας που προσφέρει ο ήλιος και είναι εντελώς δωρεάν. (σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα με πλυντήρια ρούχων και πιάτων, υποβοήθηση ηλιακού από την θέρμανση κ.λ.π.)

/// ΕΡΓΑ SmartECO

Μέσα από εξειδικευμένες μελέτες και πρότυπες μεθόδους ανάπτυξης και εφαρμογής ενεργειακών έργων, δίνει ποιοτικές λύσεις με το «κλειδί στο χέρι». Για να δείτε περισσότερα έργα κάντε κλικ εδώ.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!