/// Οικιακά Φωτοβολταϊκά

Οκιακο/Φωτοβολταϊκό Σύστημα/Στέγη/Δώμα

Η Ελλάδα από το 2009, ακολουθώντας τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (επίτευξη στόχου 20-20-20) επιδοτεί την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες και ταράτσες των σπιτιών, με την μορφή ενίσχυσης της τιμής της παραγόμενης ενέργειας. Έτσι  πολύ γρήγορα και εγγυημένα ο καταναλωτής κάνει απόσβεση του συστήματος και ταυτόχρονα έχει ένα σημαντικό κέρδος σε όλη την διάρκεια της 25 ετίας. Αντίστοιχα προγράμματα εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη (που έχει πολύ λιγότερη ηλιοφάνεια) με τεράστια επιτυχία.

Κόστος Φωτοβολταϊκού Συστήματος

Το συνολικό κόστος μπορεί να καλυφθεί έως και 100% μέσα από τραπεζικό δανεισμό, χαμηλού επιτοκίου

Πλεονεκτήματα των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων:

  • Είναι απλά στην τοποθέτησή τους
  • Είναι αθόρυβα
  • Δεν παράγουν θερμότητα
  • Προσφέρουν αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής (που φθάνει τα 30 χρόνια)
  • Έχουν εγγυημένη τιμή για 25 χρόνια

H SmartECO, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλών αποδόσεων και εγγυήσεων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας,για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη ή την ταράτσα της κατοικίας σας.

Το  άρτια καταρτισμένο επιστημονικά προσωπικό της, τα εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία εγκαταστατών, η πιστοποίηση των εγκαταστάσεων σύμφωνα με τα πρότυπα της TUV Austria Hellas, η καθημερινή παρακολούθηση της απόδοσης του έργου σας αλλά και η εγγύηση χρονοδιαγράμματος που προσφέρει σε όλα τα έργα των πελατών της, αποτελούν κάποιοι από τους λόγους που η SmartECO κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη μικρών και μεγάλων επενδυτών.

Ελέγχουμε και αναλύουμε τα αποτελέσματα των αποδόσεων του κάθε έργου.

 

Βήματα Εγκατάστασης Οικιακού Φωτοβολταϊκού Συστήματος

ΒΗΜΑ 1 : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την μελέτη (μελέτη σκιάσεων, μονογραμμικό σχέδιο, σχέδιο χωροθέτησης,)  και συμπλήρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

ΒΗΜΑ 2 : ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η ΔΕΗ στέλνει εργολάβους στη κατοικία του αιτούντος, και ύστερα από έλεγχο  εκδίδονται οι όροι (κόστος) για την σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος με το δίκτυο της ΔΕΗ. Οι όροι σύνδεσης περιλαμβάνουν το κόστος αλλά και πιθανές εργασίες που πρέπει να γίνουν για την τοποθέτηση του μετρητή. Όλες τις παραπάνω διαδικασίες διεκπεραιώνουμε άμεσα εμείς για εσάς.

ΒΗΜΑ 3 : ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ

Με την εξουσιοδότηση του πελάτη υπογράφουμε της συμβάσεις οι οποίες μας εξασφαλίζουν την σύνδεση του έργου και την αγορά της παραγόμενης ενέργειας για 25 έτη σε σταθερή τιμή. (Υπόδειγμα σύμβασης συμψηφισμού)

ΒΗΜΑ 4 : ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Δίνοντας εγγύηση χρονοδιαγράμματος στο πελάτη μας, αποδίδουμε σε προκαθορισμένο χρόνο τα υλικά εγκατάστασης και υλοποιούμε το έργο σύμφωνα με τα πρότυπα και της τεχνικές που ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία και το ΚΑΠΕ.

ΒΗΜΑ 5 : ΑΙΤΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ

Με την ολοκλήρωση του έργου, καταθέτουμε στη ΔΕΗ αίτηση ετοιμότητας για την σύνδεση του έργου.

ΒΗΜΑ 6 : ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΥ ΕΡΓΟΥ

Εργολάβος της ΔΕΗ τοποθετεί τον μετρητή και εξασφαλίζει την σωστή σύνδεση του έργου με το δίκτυο της ΔΕΗ.

ΒΗΜΑ 7 : ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΔΕΗ

Η πληρωμή του έργου γίνεται με τον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ. (δείτε παράδειγμα πληρωμένου λογαριασμού εδώ)

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) :

  • Επίσκεψη στον χώρο σας και δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη. Χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση οι ενεργειακοί σύμβουλοι της εταιρείας είναι διαθέσιμοι να επισκεφθούν τον χώρο σας, και αφού συλλέξουν τις απαραίτητες πληροφορίες να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη τεχνοοικονομική πρόταση.

  •  Εξασφάλιση της καλύτερης χρηματοδότησης. Η Smarteco energy συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς προσφέροντας τα καλύτερα χρηματοδοτικά πακέτα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας, με την ταχύτερη εξυπηρέτηση και με προνομιακά επιτόκια.

  •  Διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται. Χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες (αιτήσεις, σχέδια, μελέτες, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις) για την τελική υπογραφή σύμβασης με την ΔΕΗ, και την σύνδεσή σας στο δίκτυο.

  • Εγγύηση χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του έργου. Με την ανάληψη του έργου από την εταιρεία μας, σας παρέχουμε εγγυημένο χρόνο παράδοσης των υλικών και ολοκλήρωσης της εγκατάστασης.

  •  Εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος. Έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του συστήματος στην ταράτσα σας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (2-3 ημέρες) εγκαθίσταται το σύστημα, ελέγχεται, ρυθμίζεται για μέγιστη απόδοση και συνδέεται με την ΔΕΗ.

  • Ασφάλεια, συντήρηση του συστήματος. Η Smarteco energy αναλαμβάνει την παρακολούθηση του συστήματός σας ώστε να διατηρείται με απόλυτη σιγουριά η απρόσκοπτη λειτουργία και η μέγιστη απόδοση.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!