/// Κατασκευή κατοικιών

adeies1Η κατασκευή της κατοικίας είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα στην ζωή κάθε ανθρώπου. Κτίζει την κατοικία που θα διαμείνει την υπόλοιπη ζωή του, με μια πολύπλοκη διαδικασία στην οποία απαιτείται ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ολοκλήρωσή της.

Το κτίσιμο ενός σπιτιού αποτελεί το όνειρο κάθε Έλληνα. Οι περισσότεροι όμως όταν αποφασίζουν να κτίσουν, ξεκινούν από λάθος βάση, η οποία οφείλεται κυρίως σε άγνοια. Για το κτίσιμο όμως μιας καινούργιας κατοικίας, απαιτείται ένα σύνολο προϋποθέσεων, διαδικασιών και αποφάσεων που πολλές φορές φαντάζουν ως “κυκεώνας” για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

Δυστυχώς, πολλοί στην προσπάθειά τους να μειώσουν στο μίνιμουμ τα έξοδα δεν ζητούν συμβουλές και υποδείξεις από τους ειδικούς, στη συγκεκριμένη περίπτωση των μηχανικών, καθώς πιστεύουν ότι χρειάζονται μόνο την υπογραφή τους για την άδεια δόμησης ή την εφαρμογή της αντισεισμικής μελέτης. Αυτό όμως είναι πολύ μεγάλο λάθος, καθώς η επίβλεψη ενός μηχανικού δεν διασφαλίζει μόνο την ποιότητα της κατασκευής άρα και την ασφάλειά μας αλλά και τη οικονομία του έργου.

ejoikonomisi1

Η κατασκευή μίας οικοδομής είναι μια διαδικασία πολύπλοκη και απαιτητική καθώς η σωστή πορεία των εργασιών, ο συνδυασμός  πολλών συνεργείων και η ολοκλήρωση προαπαιτούμενων διαδικασιών για την έναρξη καινούριων, αποτελούν λίγα από τα σημεία που  πρέπει ο εμπλεκόμενος με τον συντονισμό να λάβει υπόψη του. Πολλοί παράγοντες συντελούν ώστε το έργο να περατωθεί στο σωστό χρόνο με το ελάχιστο δυνατό κόστος, αναφορικά με την ποιότητα, και η κατασκευή να μπορεί να χαρακτηρισθεί άρτια από τεχνικής και αισθητικής  άποψης.


Smart 
Eco με εμπειρία 17 ετών στην ανάπτυξη κατοικίας (μονοκατοικία, πολυκατοικία) εγγυάται την σωστή μελέτη και τη λειτουργικότητα των προτεινόμενων λύσεων, υλοποιεί με πρωτότυπες σχεδιαστικά ιδέες τις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών, συνυφασμένες με τις οικονομικές δυνατότητές τους.

bigstock-Improvement-Loan-27531

Οι μηχανικοί της εταιρίας αφού συζητήσουν μαζί σας τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, σας παραδίδουν οικονομοτεχνική μελέτη με πλήρη ανάλυση και συγγραφή όλων των τεχνικών βημάτων υλοποίησης, το κόστος και τον χρόνο απόσβεσης, καθώς και εμπεριστατωμένη μελέτη για την τελική κάτοψη του χώρου σας.

Η Smart Eco σε συνεργασία με τραπεζικούς ομίλους σας βοηθούν στη χρηματοδότηση του έργου σας. Έτσι η μηνιαία σας δόση μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές σας.

Εκδηλώστε ενδιαφέρον εδώ και οι μηχανικοί της εταιρίας μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για μια αυτοψία στο χώρο σας.

Η πορεία των εργασιών και ο συγχρονισμός αυτών, ταυτόχρονα με τον περιορισμό του κόστους σε συνάρτηση με την κατάλληλη ποιότητα των υλικών είναι το σημαντικότερο κομμάτι και αφορούν το αντικείμενο της οικιστικής ανάπτυξης. Καθώς η κατασκευή μίας οικοδομής γενικά παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και διαφοροποιήσεις όσον αφορά τον τρόπο και τα χρησιμοποιημένα υλικά, η παρακάτω ανάλυση θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα:

ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

Άδεια Κατεδάφισης: Είναι η άδεια που εκδίδεται από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης και αφορά στη νόμιμη διαδικασία κατεδάφισης υπάρχοντος κτιρίου.

Άδεια Οικοδομής: Είναι η διοικητική πράξη που επιτρέπει την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών σε οικόπεδο, γήπεδο ή κτήμα σύμφωνα με τις ισχύουσες οικοδομικές διατάξεις.

Κατασκευαστικό Σχέδιο : Είναι το σχέδιο στο οποίο αποτυπώνονται καίριες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που βοηθούν στην υλοποίηση του έργου.

Κατασκευή: Σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια και τις ισχύουσες οικοδομικές διατάξεις

Τελικές εγκρίσεις: Είναι βεβαιώσεις για την σύνδεση με όλα τα δίκτυα κοινής ωφελείας.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!